هر کدام از این انواع تلفنها مزایا و معایب خود را دارند، و بسته به نیازهای شما ممکن است یکی از آنها برای شما مناسبتر باشد.
کنسولهای تلفن: این دستگاهها به کاربران امکان مدیریت و کنترل بیشتر بر تماسها و اطلاعات مربوط به تماسهایشان را میدهند.
این تلفنها امکاناتی نظیر چندین داخلی برای هماهنگیهای تلفنی چند جانبه، تماسهای سه طرفه، امکان اتصال هدست، مجهز بودن تلفن به بلندگو و امکان اضافه شدن دکمههای کاربردی را دارند.
امکان باسیم یا بیسیم بودن تلفن ویپ بر روی قابلیت دستگاهها تاثیری ندارد و تنها کاربران براساس سطح نیاز خود انتخاب می کنند که تلفن مورد نظر باسیم یا بیسیم باشد.
این پروتکل باعث می شود كه نیازی به استفاده از تلفن های گران قیمت نباشد و همینطور باعث می شود كه همه دستگاه ها با کمک این پروتکل با هم صحبت كنند.
در حقیقت، امواج صدا توسط تلفن تحت شبکه به دیتا (صفر و یک) تبدیل شده و در بستر اینترنت منتقل میشود. دستگاه تلفن ویپ در مقصد، دیتا را گرفته و دوباره به سیگنال آنالوگ تبدیل میکند و به گوش فردی که پشت خط است، میرساند.
جهت برقراری تماس ویدیویی و ویدیو کنفرانس از آنها استفاده میشود.
پیش از خرید تلفن ویپ، نکاتی وجود دارد که بایستی به آنها توجه شود. به برخی از این نکات اشاره میکنیم:
به طور کلی تلفن تحت شبکه از جنبه ظاهری به دو دسته تلفن ویپ بیسیم و تلفن ویپ باسیم تقسیم می شود که به طور مختصر هر کدام از آن ها را شرح می دهیم.
یک نوع نرم افزار است که روی كامپیوتر، لپتاپ، تبلت و مطالعه از منبع یا دستگاه تلفن هوشمند شما نصب میشود و به شما امکان برقراری تماس تلفنی با دیگران را میدهد.
همچنین بدانید که این تلفنها شبیه تلفنهای معمولی هستند اما کمی پیشرفتهتر به بازار عرضه شدهاند.
اسمارت تیتانیوم kdt اسمارت کوریوم kdt اسمارت اکولاین kdt اسمارت مولیبدنیوم kdt لایت اکولاین kdt لایت مولیبدنیوم kdt رکوردرهای تحت شبکه
تلفن های عادی تنها از ویژگی های اساسی همچون تماس کنفرانس، ثبت پیام صوتی و شناسه تماس گیرنده برخوردار هستند.
انعطافپذیری: این تلفنها به راحتی با شبکه اینترنت متصل میشوند و میتوانند از هر مکانی که دسترسی به اینترنت دارد، استفاده شوند.